Hitatchi Yutampo singel R32

yutampo singelYutampo er en delt varmepumpe varmtvannsbereder for produksjon av varmtvann i nye boliger eller for boliger som moderniseres.

Yutampo R32-systemet består av en gulvstående innendørsenhet (tank) og en utendørsenhet. Systemet kan produsere varmtvann opp til 55°C (eller opptil 75°C med hjelp av det innebyggede elektriske back-up elementet).

Ved innstalasjon av vanntank gis det kr. 5 000,- i støtte fra Enova.

Yutampo sikrer en høy grad av komfort takket være flere moderne funksjoner på LCD-displayet.
Den nye Yutampo R32 oppfyller kravene til den nye F-gassreguleringen, som bidrar til reduksjon av CO2 utslipp. Med ett lavt miljøavtrykk (Global Warming Potential) og redusert fyllingsgrad, gjør R32 kjølemediet som benyttes i Yutampo-systemet det mulig og minimere miljøpåvirkningen, samtidig som man opprettholder høy ytelse og redusert energiforbruk.

Nøkkelfunksjoner:

 • Miljøvennlig produkt i tråd med F-gass regulering
  Den første R32 varmepumpe og tappevannsbereder på markedet som er helt i tråd med NS-EN 378 for kuldeanlegg og varmepumper.
 • Høy effektivitet
  Produksjon av varmtvann basert på fornybar energi. Inverterkompressoren gir et lavt energiforbruk og førsteklasses ytelse.
 • Pålitelig
  DUPLEX rustfritt stål bidrar til at tanken har solid kvalitet og sikrer en høy grad av korrosjonsbestandighet, gir forsterket isolasjon rundt tanken, og en lengre levetid med aktiv anodebeskyttelse. (Aktiv anode er valgfritt tilbehør som i hovedsak benyttes på steder med hardt vann.)
 • Kontroller
  En rekke relevante funksjoner er tilgjengelige fra LCD-displayet og letter installatørens arbeid, som driftsdata og dedikert igangkjøringsmeny.
  LCD-displayet har også en rekke innstillingsfunksjoner for din komfort: ukentlig timer, vannvarmings-moduser, anti legionella, nattmodus, etc.
 • Tilkobling (opsjon)
  Spar tid, penger, begrens nedetid og øk produkt tilfredsheten med Hitachi fjernkontroll HiKumo Pro. Ta kontroll over Yutampo fra hvor som helst med HiKumo App.

Last ned produktark!